ÁRKÁD Győr születésnap

Ez az év más, mint a többi, ezt mi is jól tudjuk! Hiszen idén ünnepeljük 15. születésnapunkat! Sok izgalmas nyereményjátékkal és meglepetéssel készülünk 15 héten át!

Július 21-től 15 héten át számos nyereménnyel és meglepetéssel kedveskedünk Nektek születésnapunk alkalmából!

Érdemes folyamatosan figyelemmel kísérnetek az ÁRKÁD Győr instagram oldalát, mert hétről hétre újabb nyereménnyel és élménnyel gazdagodhattok! Ha nem szeretnétek lemaradni egyetlen játékról sem, kövessétek az @arkad_gyor_bevasarlokozpont-ot az instán, vagy látogassatok el nyereményjáték oldalunkra!

Azonban nem csak a közösségi médiában várunk Titeket meglepetésekkel, hanem a Bevásárlóközpontban és születésnapi nyereményjáték oldalunkon is! Ha minimum 10.000 Ft értékben vásárolsz az ÁRKÁD Győrben, őrizd meg a blokkodat, mert sokat érhet! Látogass el https://arkadgyorszuletesnap.hu weboldalra, töltsd fel a blokkon található AP kódot, add meg az adataidat és máris esélyes vagy megnyerni heti nyereményeink egyikét, a 15 db 500.000 Ft értékű ÁRKÁD Győr vásárlási utalványt, vagy a fődíjat, a 3 db 1.500.000 Ft értékű ÁRKÁD Győr vásárlási utalványt! A játék időtartama: 2021. július 21. - november 3.

Ünnepelj velünk, vár az ÁRKÁD Győr!

Ne feledd! Szeptember 8-12. között ismét ÁRKÁD őszi kuponnapok! Kattints ide a kuponok böngészéséhez: https://kuponnapok.arkadgyor.hu/