Szabadulószoba az ÁRKÁDban!

2022.03.04 - 03.27.

Tedd próbára magad te is egy izgalmas, rejtélyekkel és élményekkel teli játékban!

Az újév elejére, az ÁRKÁD egy új, izgalmakkal teli rendezvénnyel készült látogatói számára. Talán már mindenki hallott a legújabb, kihívásokkal teli játékról, a szabaduló- vagy másképpen pánikszobákról, amely napjaink egyik legizgalmasabb rejtélyközpontú logikai játékai közé tartozik.

Aki még nem próbálta ki ezt a rejtélyekkel teli élményt, annak most lehetősége nyílik az elmaradást bepótolni, ugyanis március 4-27-e között öt különböző tematikájú szabadulószoba költözik az ÁRKÁD Győr Bevásárlóközpontba.

Az új őrület lényege, hogy egy adott téma köré felépített helyiségbe fizikailag bezárják a próbát tevő játékosokat. A szobából, egyben a szorult helyzetből, feladványok megoldásával juthatnak ki a résztvevők. A szituációt tovább nehezíti, hogy megadott időn belül kell megfejteni a rejtélyt. Míg dolgoznak az agytekervények, a játékosok legyőzik félelmeiket, és megtanulnak egy csapatként lélegezni, összedolgozni. A szabadulószoba fejtörői mindeközben feledhetetlen, vidám perceket élhetnek át együtt.

Az izgalmas szobák között lesz egy biológiai kutatólabor, egy űrkikötő állomás, valamint egy tenger alatti helyszín is, melyek rendszerint szorult szituációt vázolnak fel. A játékosok különböző szerepekbe bújva próbálhatják teljesíteni a missziót, a kijutásra azonban csak 4 perc áll majd rendelkezésre a próbát tevőknek. A szobák hangulata legkevésbé sem félelmetes, így akár már 6 éves korú gyerekek is kipróbálhatják a játékot szüleikkel együtt.

A kérdés már csak az, hogy a játékosok tudnak e hatékonyan csapatban dolgozni, és alaposan kihasználják-e a rendelkezésükre álló szürkeállományt?

Úgy érzed, hogy ura tudsz lenni a szorult helyzeteknek és nem rémít meg a ketyegő óra? Akkor kutass Te is a szabadulószoba rejtett nyomai után és vesd bele magad egy izgalmakkal teli játékba!

Próbálja ki most a szabadulószobák lebilincselő hangulatvilágát az ÁRKÁD Győr Bevásárlóközpontban, március 4-27-e között, naponta 10:00-18:00 óráig!Március 10-13. között pedig üzleteink óriási kedvezményekkel várnak az ÁRKÁD tavaszi kuponnapokon! Az akciók böngészéséhez kattints ide: https://kuponnapok.arkadgyor.hu/

A játék díjtalan. A szobákat érkezési sorrendben próbálhatjátok ki.